torstai 7. helmikuuta 2013

This is gonna hurt



Upssiiiis. Menny taas vissiin ainaki viikko siitä ku viimeksi kävin täällä. Oon tosiaan ollu nytten viikon flunssassa enkä oo voinu käydä lenkillä tai treeneissä. Ei kovin kiva, koska huomenna lähetään Miljan kans leirille jonnekki etelään en nyt just muista minne. Aah ei tarvi tulla kouluun ollenkaa. Iha jännää mennä sinne ku ei tunneta sieltä ketään ja ollaan ainoot pohjos-suomesta.

Nytte vihdoin pääsen sitte autossa lukemaan niitä kirjoja jotka sain joululahjaksi. Yllättäen kaksi musiikkiaiheista kirjaa. Toinen niistä on semmonen ku "W.A.R W. Axl Rose" joka kertoo siis Guns N Roses bändin laulajasta Axl:sta. Ja se toinen kirja on "Nikki Sixxin maailma". Sen alkuperänen nimi on "This is gonna hurt" mikä on siis myös Nikkin bändin sixx.am:n toisen  albumin nimi. Ja tossa yläpuolella on siis sen levyn nimikkokappaleen video. Siinä Nikkin kirjassa on paljon sen ite ottamia valokuvia ja tuossa videossa näkyy pätkiä niistä kuvauksista missä niitä kirjan kuvia on otettu.
Ainii paitsi mun pitäs varmaan eka lukee se "Steven Tyler, Maailmojen välissä" mikä mulla on lainassa loppuun. Mutta katotaan.
 

 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti